“Gelecek Senenin Ortasında Hak Sahiplerinin Tamamına Konutlarına Teslim Edeceğiz” “Gelecek Senenin Ortasında Hak Sahiplerinin Tamamına Konutlarına Teslim Edeceğiz”

Kırıkhan’ın Kodallı Mahallesinde bulunan mera düzenlenen törenle açıldı.                           
Törene Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Kırıkhan Kaymakamı Fikret Dağ, Kırıkhan Belediye Başkanı  Ömer Erdal Çelik, Hatay Tarım ve Orman İl Müdürü Abdurrahman Türkmen, Kırıkhan Ziraat odası Başkanı Mehmet Çelik, belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Törende Konuşan Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, “"Yaşanan 6 Şubat depreminde hayvancılık ile uğraşan hemşerilerimiz deprem dolayısıyla büyük zaiyatlar yaşamıştı.
Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Cumhur ittifakı hükümetimizin destekleri ile hayvanları telef olan vatandaşlarımıza büyükbaş ve küçükbaş hayvanları hibe yolu ile teslim edilmişti.
Hükümetimiz ve Kırıkhan Belediyesi olarak bizler de her daim olduğu gibi bundan sonra da hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza ve çiftçilerimize desteklerimiz devam edecektir.
Bu manada bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kodallı mahallemizdeki meramız mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun.
Meralar özellikle hayvanlarımızın gelişmesinde ve verimliliklerinin artmasında önemli bir unsurdur. Dolayısıyla Belediye olarak bizler de ilçemizde mera sayılarının artması için elimizden gelen bütün gayretleri ve çalışmaları göstereceğiz. " dedi.
Yapılan konuşmaların ardından meranın açılışı gerçekleştirildi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları