“Afet Konutlarını Yerinde Yapmaktan Başka Bir Çözüm Göremiyorum” “Afet Konutlarını Yerinde Yapmaktan Başka Bir Çözüm Göremiyorum”

Deniz Mahallesi'ndeki eğitim gördüğü özel bir anaokulundan çıkan 4 yaşındaki Tuna Miçooğulları, okulun yan tarafında bulunan sulama kanalına düşerek hayatını kaybetmişti.         Kanala düşerek hayatını kaybeden, Biyoloji öğretmeni Ümit Miçoğulları’nın oğlu Tuna Miçoğulları Çiğdede Mahallesi Asri Mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine, ailesi, yakınları, Samandağ Koordinatör Kaymakamları İbrahim Ergin, Alper Kırgıl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Erdem, CHP İlçe Başkanı Nadir Kimyon, Deniz Mahalle Muhtarı Kemal Miçooğulları, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Samandağ Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Yusuf Olgun, Okul Müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda kişi katıldı.
GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİ’DEN BİR KİŞİ TUTUKLANDI
Tüm ilçeyi yasa boğan olayla ilgili gözaltına alınan kurum müdürü tutuklandı, kreşin sahibi ve 2 öğretmen adli kontrol şartıyla salıverildi.
Deniz Mahallesi'nde, eğitim gördüğü özel anaokulundan çıkıp yan tarafta bulunan sulama kanalına düşen Tuna Miçoğulları' nın ölümüyle ilgili Samandağ Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlattı..
Samandağ Cumhuriyet Başsavcılığınca kreşin sahibi N.K, müdür N.K. ve öğretmenler Ş.S. ile B.E. hakkında kusurlu oldukları gerekçesiyle gözaltı kararı verildi.
Jandarma, adresini belirlediği 4 kişiyi gözaltına aldı.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden okul müdürü N.K. tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları