Esenyurt’taki 19 Mayıs etkinliklerinde genç yetenekler sahne aldı Esenyurt’taki 19 Mayıs etkinliklerinde genç yetenekler sahne aldı

(İZMİR)- Torbalı Belediyesi, Torbalı ve Ayrancılar'da ilçeye iki adet kent lokantası kazandıracak. 4 çeşit yemeğin uygun bir fiyata sunulacağını belirten Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, “Daha fiyat belirlemesi yapmadık ancak kâr da etmeyeceğiz zarar da. Bir çorba parasına tabldot yemek vereceğiz” dedi.

Torbalı Belediyesi, ilçeye iki adet kent lokantası kazandıracak. Öğrenciler ve emekliler başta olmak üzere vatandaşların uygun fiyatlı yemeklere ulaşabilmesi için Torbalı ve Ayrancılar’da Kent Lokantası projesi hayata geçirilecek. 

4 çeşit yemeğin uygun bir fiyata sunulacağını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, “Ekonomik kriz herkesin belini bükmekte. Torbalı ve Ayrancılar bölgesinde iki yer tuttuk. Buralara kent lokantası açacağız. Emeklilere, öğrencilere, şehit yakınlarına, gazilerimiz ile ailelerine ve engelli vatandaşlarımız ile ailelerine indirimli bir şekilde yemek satışı yapılacak. Daha fiyat belirlemesi yapmadık ancak kâr da etmeyeceğiz zarar da. Bir çorba parasına tabldot yemek vereceğiz” diye konuştu.

Kaynak: anka