AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI DUTLULU’DAN YENİ DÖNEM İÇİN 3 PROJE DAHA

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yeni dönemde ilçeye kazandıracakları mahalle kreşi ve sağlık ocaklarının müjdesini verdi. Evliliğe hazırlanan çiftlerin yükünü hafifletmek için harekete geçtiklerini de belirten Başkan Dutlulu, “Belediye Düğün Salonu” projesiyle gençleri büyük bir maliyetten kurtaracaklarını söyledi. 

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yeni dönemde ilçeye kazandıracakları mahalle kreşi ve sağlık ocaklarının müjdesini verdi. Evliliğe hazırlanan çiftlerin yükünü hafifletmek için harekete geçtiklerini de belirten Başkan Dutlulu, “Belediye Düğün Salonu” projesiyle gençleri büyük bir maliyetten kurtaracaklarını söyledi. 

Başkan Dutlulu, kente kazandıracakları yeni hizmetler için Akhisar halkının desteğini istedi. Bu seçimin bir hizmet yarışı olduğunun altını çizen Başkan Dutlulu, çok çalışacaklarının sözünü vererek hangi siyasi görüşten olursa olsun hizmet için tüm Akhisarlıların oyuna talip olduğunu dile getirdi.

Yeni dönemde Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Hacıishak Mahalleleri’nde kreş hizmeti vereceklerini açıklayan Başkan Dutlulu, şu bilgileri verdi:

“ÇOCUKLARIMIZA VE AİLELERİNE VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TEK TEK TUTTUK”

“2019 yılında Akhisar’daki çocuklarımıza ve ailelerine verdiğimiz sözleri tek tek tuttuk. Şimdi yeniden söz veriyoruz; mahalle kreşlerimizin sayısını artıracağız. Efendi, Seyitahmet ve Hürriyet Mahallelerimizde başarıyla hayata geçirdiğimiz mahalle kreşlerimize yenilerini ekliyoruz. Atatürk Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Hacıishak Mahallelerimize birer mahalle kreşi kazandıracağız. Modern ve temiz sınıfları bulunan, miniklerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı kreşlerimizde müzik resim, yabancı dil, boyama ve türlü oyunlarla çocuklarımız eğlenerek öğrenecek, anne ve babalar da gönül rahatlığıyla işlerine gidebilecekler. Normal kreşlerin ücretleri pahalıyken belediye kreşlerimiz işçimizin, emekçisine uygun olarak hizmet vermeye devam edecek.”

ULUCAMİ VE CUMHURİYET MAHALLELERİ'NE YENİ SAĞLIK OCAKLARI 

Başkan Dutlulu, Cumhuriyet Mahallesi ile Ulucami Mahallesi’ne birer sağlık ocağı kazandıracaklarını duyurdu. Dutlulu, şunları kaydetti:

“Halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet ve proje üretmeye devam ediyoruz. Diğerleri gibi insanlara hayal satmıyoruz. Halkımızı dinliyor ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Yaptığımız güzel işler yapacağımız işlerin teminatıdır. Vatandaşlarımızın daha kaliteli ve konforlu imkanlarla sağlık hizmetlerine kavuşması için başlatacağımız bu proje Sağlık Bakanlığı’nın Aile Sağlığı Merkezi kriterlerine uygun olarak gerçekleşecek. Mahalle halkı, merkeze gelmeye ihtiyaç duymadan kendi mahallesinde sağlık ihtiyaçlarını gidermiş olacak. 5 yıllık görev süremizde birçok kez bu proje üzerine yoğunlaştık. Çalışmalarımız belli bir noktaya geldi. İnşallah ikinci dönemimizde bu hizmetleri de şehrimize kazandıracağız.” 

GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

Eğitimden spora, istihdamdan sosyal konulara pek çok alanda hayata geçirilecek projeler ile gençlerin geleceğine yönelik önemli adımlar atacaklarını belirten Başkan Dutlulu, “Belediye Düğün Salonları” projesi ile evliliğe hazırlanan vatandaşlara destek olacaklarını sözlerine ekledi. Dutlulu, projeye ilişkin şunları dile getirdi:

“HALKIMIZIN DERTLERİNE DERMAN OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

“Akhisar her geçen gün büyüyor. Maliyetlerimiz, harcamalarımız her geçen gün artıyor. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar da herkes tarafından biliniyor. Tabi bu süreçte evlilik maliyetleri de oldukça artmış durumda. Hal böyleyken, yeni evlenecek çiftlerimize destek olmak için kollarımızı sıvadık. Yeni düğün salonu projemiz ile dünya evine girecek genç çiftlerimiz düğünlerini çağın gereksinimlerine uygun ve şık şekilde inşa edeceğimiz yeni, modern ve ferah mekanlarda yapabilecek. Tüm halkımızın faydalanacağı yeni düğün salonu en kaliteli hizmeti sunacak ve asgari ücretle geçinen bir vatandaşımızın ekonomisini zorlamayacak. Her zaman dediğimiz gibi halkımızın ihtiyaçlarını dinleyerek, onların dertlerine derman olmak için çalışacağız.”