ATSO Haberleri

ATSO haberleri ve güncel ATSO gelişmeleri, ATSO ile ilgili tüm video, ATSO fotoğrafları ve ATSO haberleri Cemre Gazetesi sitemizde


Yerel

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, yakında sona erecek olan mücbir sebep halinin uzatılması talebini yineledi.

Yerel

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Hatay Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği(HESOB)...

Yerel

Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Yönetiminin, “Mücbir Sebep Uygulaması"nın süresinin uzatılmasına yönelik girişimi devam ediyor.

Yerel

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Müzeler Müdürlüğünün kararı ile Gaziantep Zeugma Müzesine götürülen Hatay’a ait eserlerin Hatay Arkeoloji Müzesine iadesini istedi.

Yerel

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), UNDP koordinasyonunda gerçekleştirilen hibe programı hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Yerel

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin 2024 yerel seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda somut bir adım...

Yerel

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuzluğa uğurlanışının 85’inci yılında anan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın 10 Kasım videosu gündem oldu.

Yerel

ATSO Antakya Künefesi Avrupa Birliği Tescilinden dolayı plaket aldı. Plaket Antalya’da YÖREX Fuarında törenle ATSO Başkanı Hikmet Çinçin'e sunuldu.