ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM'DE BİR ARAYA GELDİ ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM'DE BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Fatih’te havaya ateş eden 2 kişiye müdahale eden gece bekçisine şüphelilerden biri köpeğini saldırttı. Gece bekçisi ateş açarak köpeği yaralarken, 2 şüpheli de gözaltına alındı. Yaralanan köpek ekipler tarafından Kağıthane’de bulunan bir veterinere götürüldü. Köpeğin tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, dün  Fatih Balat Mahallesi Firketeci Sokak’ta meydana geldi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre sokak üzerinde motosikletle ilerleyen 2 kişi, havaya ateş açtı. Sesleri duyan çarşı ve mahalle bekçilerinin olay yerine gelmesi üzerine kaçmaya başlayan şüphelilerden A.F.Ü. (22), cep telefonunu düşürdü.

KÖPEĞİNİ BEKÇİYE SALDIRTTI

Bir süre sonra köpeğiyle cep telefonunu almaya gelen şüpheliyi, gece bekçisi kıskıvrak yakaladı. Bunun üzerine şüpheli, köpeğini bekçiye saldırttı. Bekçi ise köpeği ateş açarak durdurdu. Çalışmaların devamında havaya ateş açan diğer şüpheli M.E.B. (17) ise olayda kullandığı kurusıkı tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yaralanan köpek ekipler tarafından Kağıthane’de bulunan bir veterinere götürüldü. Köpeğin tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Konu ile ilgili yakalanan M.E.B. adlı şüpheli hakkında 5729 Sayılı “Ses ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Hakkında Kanuna” muhalefet suçundan idari işlem uygulanırken,  A.F.Ü. adlı şüphelinin ise “Görevli Memura Mukavemet” “Tehdit” “Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması” ve “TCK 177 Hayvanın Tehlike Yaratabilecek Şekilde Serbest Bırakılması” suçlarından yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

 

 

 

Kaynak: anka