BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, ÖZEL ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, ÖZEL ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ

(AYDIN) - Kuşadası Belediyesi’nin öz iştiraklerinden olan ve yüksek kalite standartlarına uygun olarak işletilen ARYA A.Ş. faaliyetlerine devam ediyor. Kuşadası’nın farklı noktalarında bulunan tesislerde, Adalı Kart sahiplerine özel indirimler de uygulanıyor.

ARYA A.Ş. tesisleri, Kuşadalıların beğenisini toplamaya devam ediyor. Yüksek kalite standartlarına uygun olarak işletilen tesislerde gıda ürünlerinin hijyenik bir ortamda üretilmesi ve saklanması için gerekli olan her türlü önlem alınıyor. Bu amaçla ARYA A.Ş.’de görev yapan gıda mühendisi, düzenli olarak kent genelindeki tüm tesislere giderek imalathane bölümlerinin hijyen kurallarına uygun olup olmadığını denetliyor. Arıtılmış suyun kullanıldığı ARYA tesislerinde gıda, su ve diğer ürünlerden alınan numuneler, gerekli olan testlerin yapılması için her hafta laboratuvara yollanıyor. 

ADALI KART’IN AYRICALIKLI DÜNYASI ARYA TESİSLERİ’NDE

ARYA Tesisleri’nde, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tarafından ocak ayında yaşama geçirilen Adalı Kart uygulaması kapsamında avantajlar da sunuluyor. Kuşadası’nda ikamet etme şartıyla 18 yaşını doldurmuş herkesin sahip olabildiği Adalı Kart ile tesislerde alkol dışında diğer ürünlerde yüzde 30 indirim yapılıyor.  

Tesislerdeki hizmetten çok memnun olduğunu belirten Sultan Gözdağ, “Her zaman ilk tercihimiz ARYA tesisleri oldu. Adalı Kart’ın çıkmasıyla birlikte de daha sık gelmeye başladık. Tesisler gerçekten her yönüyle mükemmel. Başkan Ömer Günel’e teşekkür ediyorum” dedi.

“İNDİRİMLER EMEKLİLER İÇİN ÇOK FAYDALI OLDU”

Torunlarıyla Bülent Ecevit Parkı’nın hemen yanında bulunan ARYA Kafe Bistro’ya gelen Nadir Arslan ise “Öncelikle Adalı Kart sahiplerine yapılan indirim özellikle biz emekliler için çok faydalı oldu. Tesislerde yemeklerden tatlılara kadar tüm yiyecekler çok lezzetli. Çalışan personelden de memnunuz” diye konuştu.

Kaynak: anka