MERDAN YANARDAĞ, ESKİŞEHİR’DE YILMAZ BÜYÜKERŞEN BALMUMU HEYKELLER MÜZESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Gazeteci, yazar ve tv programcısı Merdan Yanardağ, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ne yaptığı ziyarette eserleri çok beğendini belirterek, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti.

Gazeteci, yazar ve tv programcısı Merdan Yanardağ, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ne yaptığı ziyarette eserleri çok beğendiğini belirterek Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti.

Tele1 TV genel yayın yönetmeni, gazeteci-yazar Merdan Yanardağ, Tarihi Odunpazarı bölgesinde bulunan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni ziyaret etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in de eşlik ettiği ziyarette Yanardağ, müzedeki eserleri dikkatle inceledi.

BALMUMU HEYKELLER MÜZESİ ÇOK GÜZEL HERKES BU ÖZEL ESERLERİ MUTLAKA GÖRMELİ”

Müzedeki balmumu heykelleri çok beğendiğini belirten Yanardağ, “Hayatımızı zenginleştiren, sadece Eskişehir’i değil, ülkemizi güzelleştiren değerli Hocam, yurtsever ve halkçı belediye başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in yarattığı mucizeyi yerinde görmek büyük mutluluk. Konukseverliği ve yol göstericiliği için teşekkür ederim. Balmumu Heykeller Müzesi çok güzel ve herkes bu özel eserleri mutlaka görmeli” dedi.

Ziyaret, Yanardağ ve Büyükerşen’in Mustafa Kemal Atatürk’ün balmumu heykeli ile çektirdiği fotoğrafla tamamlandı.