Yerel

CHP Samandağ Gençlik Kolları Yeni Başkanı: Bilal Akdağ

Cumhuriyet Halk Partisi Samandağ İlçe Gençlik Kolları seçimi geçtiğimiz cumartesi günü ilçe binasında gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi Samandağ İlçe Gençlik Kolları seçimi geçtiğimiz cumartesi günü ilçe binasında gerçekleşti.
CHP gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları’ nın yaş haddinden dolayı aday olamadığı seçimlerde 2 aday yarıştı.
Küçük çapta gerginliklerin yaşandığı seçim sonunda yeni gençlik kolları başkanı Bilal Akdağ oldu.
CHP Gençlik Kolları Başkanlığı için aday olan Bilal Akdağ ve Mustafa Uysal arasında gerçekleşen seçim sonunda Akdağ’ 87, Uysal 79 oy aldı.
CHP Samandağ İlçe Gençlik Kolları yeni Başkanı Av. Bilal Akdağ, seçim sonrası yaptığı açıklamada “Sevgili Yol Arkadaşlarım,  Bugün gerçekleştirdiğimiz Gençlik Kolları Kongremizden zaferle ayrılmış bulunmaktayız. Bizler verdiğimiz sözlerin arkasında olacağız. Bizler ! , Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz" sözlerinin üzerimize yüklediği o büyük sorumluluğun farkındayız. Gençleri tek bir çatı altında birleştireceğiz. Yarından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları sokaklara inerek partimizin bayrağını en tepede sallandıracak. Emek veren, gelip oy kullanan, uzakta da olsa kalbi bizimle olan bütün üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Saygılarımla.” ifadelerine yer verdi.
İLÇE BAŞKANI KİMYON’DAN AKDAĞ’A TEBRİK
CHP Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon, gençlik kolları seçimleri sonrası açıklama yayımlayarak yeni gençlik kolları başkanı Akdağ’ı tebrik etti.
CHP İlçe Başkanı Kimyon, bir demokrasi sınavını daha başarıyla verdiklerini vurgulayarak yaptığı açıklamada  “Sevgili partililer ve genç yol arkadaşlarım, Öncelikle, CHP ilçe gençlik kolları başkanlığı seçimlerinde büyük bir çekişme yaşandı ve bu demokrasi şöleninin galibi, Av. Bilal Akdağ kardeşimiz oldu. 87 oy aldı. Kendisini yürekten tebrik ediyor ve bu önemli görevde başarılar diliyorum.
Bu süreçte yarışan Mustafa Uysal kardeşimiz de 78oy alarak büyük bir destek gördü. Mustafa'nın da partimize kattığı değerler ve enerjisi için teşekkür ediyoruz. Yarışın kazananı Bilal olsa da, aslında bu seçimin kazananı CHP’dir. Hep birlikte, demokratik değerlerimize sahip çıkarak partimizi daha ileriye taşıyacağız.
Şimdi birlik olma zamanı. Bilal Akdağ liderliğinde, gençlik kolları olarak CHP’yi en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç şüphem yok. Yeni başkanımızın etrafında kenetlenerek partimizin başarısı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.
Demokrasi sınavını başarıyla verdik, kazanan CHP oldu. Hep birlikte, daha güzel yarınlar için çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı