“Eğitim ve öğretimde artık hata kaldıracak bir nokta kalmadı” “Eğitim ve öğretimde artık hata kaldıracak bir nokta kalmadı”

İlçemiz Atatürk Mahallesi sakinlerinden Say ailesinden Samandağ Gazetesi Kurucusu Şahiye Say ve basın emekçisi dostumuz Hikmet Say’ın annesi, Samandağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şahin Say’ın babaannesi Fatma(Nuriye) Say hayatını kaybetti.
91 yaşında hayatını kaybeden Say 31.07.2024 Çarşamba günü saat 11.00'de Yeni Mahalle Asri Mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Say’ın ailesi, yakınları, Samandağ Esnaf Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Samandağ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Samandağ Terziler Odası Başkanı Ali Doğru, Atatürk Mahallesi Muhtarı Ali Daud, CHP İlçe Eski başkanı Av. Turgay Abacı, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Semir Özdemir, CHP Belediye Başkan Adayı Av. Süleyman Bedir Abacı, Av. Bilal Akdağ ve çok sayıda kişi katıldı.
Ailesi tarafından taziyelerin Mühendis Suphi Güzey Taziye Evinde 01.08.2024 Perşembe, 02.08.2024 Cuma ve 03.04.2024 Cumartesi günü alınacağı bildirildi.
Cemre Gazetesi olarak merhume Fatma(Nuriye) Say’a Allah’ tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları