Yerel

Mezuniyet Töreninde Filistin’e Destek Pankartı

Hatay/Samandağ Jan ve Suphi Beyluni Lisesi öğrencilerinin mezuniyet törenine Filistin’e destek pankartları damga vurdu.

Hatay/Samandağ Jan ve Suphi Beyluni Lisesi öğrencilerinin mezuniyet törenine Filistin’e destek pankartları damga vurdu.
Jan ve Suphi Beyluni Lisesinden mezun olacak 12. Sınıf öğrencileri için okul bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler İsrail devletinin 
Filistin halkına yönelik saldırılarını protesto ederek, Filistin halkına destek mesajı veren pankartlar açtı. Öğrencilerin bu davranışı mezuniyet törenine katılanlar tarafından büyük takdir topladı.
Jan ve Suphi Beyluni Lisesi’ nin mezuniyet törenine; Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.
Jan ve Suphi Beyluni Lisesi Okul Müdürü Onur Beyaztunç, törende davetlilere hitaben yaptığı konuşmasında, kendisin de bu okuldan mezun olduğunu ve bu okulda bir müdür olarak öğrencilerini mezun etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Bu törenin deprem bölgesinde yaşayan öğrencilerin geleceğe umutla bakabilmesi ve mezuniyet heyecanlarını pekiştirmesi açısından önemini vurguladı ve öğrencilere bundan sonraki hayatlarında mutluluk ve başarılar diledi.
Tören sonunda öğrenciler hep birlikte keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı