“Duydunuz Mu?  Cumhurbaşkanından İmzaları Varmış!” “Duydunuz Mu?  Cumhurbaşkanından İmzaları Varmış!”

Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Danışma Meclisi “acil gündemle” toplandı.
Hatay SMMMO tarafından düzenlenen toplantıda, Hatay’da devam eden “mücbir sebep” uygulamasının bir lütuf değil, ülke yönetimi için bir sorumluluk ve Hatay için yaşamsal bir ihtiyaç olduğunu vurgulandı.
Toplantıda, serbest muhasebeci mali müşavirler başta olmak üzere, ilgili tüm meslek odaları, dernekler, bilim insanları ve Hatay ekonomisini bilen ve etkileyen tüm kişi ve kurumlarla ortak hedef doğrultusunda güç birliği yapılması çağrısında bulunuldu.
Oda salonunda gerçekleşen toplantıda, insanca yaşam ve çalışma ortamı tesis edilinceye kadar mücbir sebep uygulamasının gündemden düşmemesi için eylem ve etkinlik takvimi tartışıldı. Toplantıdan, bu konuda kararlılık mesajı çıktı. Hatay SMMM Odası Danışma Meclisi Başkanı Abdullah Korkmaz’ın yönettiği toplantıda, Oda Yönetim Kurulu’nun taslak eylem ve etkinlik programı Oda Başkanı Jale Marufoğlu tarafından paylaşıldı. Program, önerilerle zenginleştirilerek kabul edildi.
DANIŞMA MECLİSİ KARARLARINI ODA BAŞKANI JALE MARUFOĞLU AÇIKLADI
Hatay SMMM Odası Danışma Meclisi başkanı Abdullah Korkmaz başkanlığında toplanarak kararlaştırdığı taslak eylem planı ve etkinlik programı Hatay SMMM Odası Başkanı Jale Marufoğlu tarafından açıklanarak paylaşıldı.
Başkan Jale Marufoğlu, ‘Mücbir Sebep’ uygulamasının ertelenmesi için Danışma Kurulu tarafından alınan kararlar uyarınca gereken eylem ve etkinliklerin hayata geçirileceğini, bu eylemlere başta Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler olmak üzere tüm kişi ve kurumlarla güç birliği yapılması temel strateji olarak belirlendiğini ifade etti.
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları