Yerel

Rezerv Alan Yasası Mağdurları, Ümit Özdağ’ı Ziyaret Etti

Hataylı Rezerv Alan Yasası mağdurları Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti.

Hataylı Rezerv Alan Yasası mağdurları Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı ziyaret etti.
Ziyarete; Hatay Baro eski Başkanı Av. Cihat Açıkalın, birçok mağdurun avukatı Av. Ecevit Alkan, Mahalle Temsilcileri, Zafer Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Öztürk ve ilçe başkanları katıldı.
Zafer Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarete katılan temsilciler, 6 Şubat depremlerinin ardından ülkemizi ‘mülksüzleştirme’ projesi olan Rezerv Alan Yasası’nın iptali ve mağduriyetlerinin giderilmesi için Genel Başkan Ümit Özdağ’dan destek talebinde bulundu.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hataylı depremzedelerin ziyareti sonrası yaptığı paylaşımda “Hatay’dan Rezerv Alan Yasası ile ilgili şikayetleri olan sevgili Hataylılar Zafer Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ettiler ve sorunlarını dile getirdiler.
Zafer Partisi, Rezerv Alan Yasası ile ilgili ilk günden bu yana güçlü itirazlarını kamuoyu ile paylaşmıştı. Misafirlerimiz bu konuda teşekkürlerini ifade ettiler. Zafer Partisi bu konuda ısrarlı fikri ve politik takibini sürdürmeye devam edecek. Hataylılar yalnız değildir.” İfadelerine yer verdi.
BAKAN YARDIMCISI GÜRGEN'DEN SUNUM        
Hatay heyetinin ziyaretinin ardından; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen de Özdağ’ı ziyaret etti.
Zafer Partisi Genel Merkezi’nde Rezerv Alan Yasası hakkında bilgilendirme sunumu yapan Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Genel Başkan. Ümit Özdağ olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, Genel Başkan Yardımcısı Uğur Batur, Hatay İl Başkanı Hasan Öztürk’ün yasa hakkındaki sorularını yanıtladı.
Gürgen’in ziyareti ile ilgili açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen başkanlığında bir bakanlık heyeti Zafer Partisi Genel Merkezi’nde Rezerv Alan Yasası hakkında bilgilendirme sunumu yapmıştır.
Sayın Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Genel Başkan Yardımcımız Esmaül Hüsna Aslan, Genel Başkan Yardımcımız Uğur Batur, Hatay İl Başkanımız Hasan Öztürk’ün de katıldığı toplantıda bütün sorularımıza kapsamlı cevaplar verdi. Sunum ışığında rezerv alan yasası konusunda yeni bir raporun hazırlanmasına başladık.
Konu ile ilgili çalışmalarımızı Hatay’da yapacağımız inceleme gezisi sırasında sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı