Samandağ'da Çanakkale Zaferi'nin 110. Yılı Etkinlileri Gerçekleştirildi Samandağ'da Çanakkale Zaferi'nin 110. Yılı Etkinlileri Gerçekleştirildi

Samandağ'da kadınlar “Suriye'de Katliama, Tacize Ve Tecavüze Hayır” çağrısıyla 20 Mart Perşembe günü, saat 17.00'da Abdullah Cömert alanında basın açıklaması gerçekleştirecek.
Samandağlı kadın örgütlerinin çağrısıyla bir araya gelen kadınlar “Kadınlar Barış İstiyor” çağrısıyla tüm kadınları düzenleyecekleri basın açıklamasına davet etti.
Yapılan çağrıda Suriye'de katliamın devam ettiği vurgulanarak  “Suriye'de yaşanan katliamda kadınlara yönelik şiddet, taciz ve tecavüze karşı ses çıkarmak için bir araya geliyoruz. 20 Mart Perşembe günü, saat 17. 00'da Abdullah Cömert alanındayız. 
Suriye den gelen tecavüz haberleri biz kadınların normal hayatına devam etmesini engelliyor. Buna sessiz kalamayız!  
Dayanışmayı büyütmek, katliamlara ve kadınlara dair işlenen suçlara dur demek için tüm kadınları basın açıklamasına bekliyoruz. Kadın Dayanışması Yaşatır! İfadelerine yer verildi.
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları