Defne’de Beton Santrali Protestosu Defne’de Beton Santrali Protestosu

Talip Eryılmaz, mahallesinde bir fark yaratmak ve daha güzel bir hale getirmek için yerel seçimlerde Deniz Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.
Deniz Mahallesinin sevilen ve sayılan esnaflarından olan Talip Eryılmaz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Deniz Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayarak, mahalle sakinlerinden destek istedi.
Deniz Mahallesi Muhtar adayı Eryılmaz, adaylığı ile ilgili açıklamasında doğduğu ve büyüdüğü Deniz Mahallesi'ne derin bağlılık hissettiğini belirtti.
Muhtar adayı Eryılmaz “Deniz Mahallesi’nin çok değerli sakinleri; kıymetli dostlarım, benim için fikirleri çok değerli saygıdeğer büyüklerim ve sevgili kardeşlerim 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçiminde Mahallemiz için Muhtarlığa adayım. 
Bu yarışı elbette belirleyecek olan da sizlerin takdiri ve teveccühü olacaktır. Kimseyi kırmadan, kimseye kırılmadan aday olduğumu bu yarışı sizlerin teveccühü ile kazandığım takdirde sorunlarınıza, sıkıntılarınıza ve dertlerine daha aktif bir şekilde tarafsızca kulak vereceğime şüpheniz olmasın. 
Mahallemizin sorunlarına çözümü için ortak akılla hareket edip sorunları çözmek için tüm imkanlarımla çalışacağım. Aday olduğum göreve sadece seçilmek için değil mahallemizde bir fark yaratmak, mahallemizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir mahalle yapmak için bu yola çıktım.
Gelişim değişim ile başlar. Değişimi siz değerli mahallelimiz ile gerçekleştirip gelişime ilk adımı gelin beraber atalım. Tüm mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları