Tepebaşı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezleri’nde, bahar dönemi eğitimleri başladı. 33 farklı branştaki ücretsiz eğitimler için bin 400 öğrenci çevrim içi kayıt yaptırdı.

Tepebaşı Belediyesi, her yıl binlerce kişinin faydalandığı Gençlik Merkezleri ile gençlerin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamayı sürdürüyor. Gençlik Merkezleri'nin yeni dönem eğitimleri için kayıtlar, 2 Mart Cumartesi günü çevrim içi olarak alındı. Yaklaşık 1,5 saatlik sürede bin 400 gencin kayıt işlemi yapıldı.Tüm branşlar için kontenjanlar dolarken, eğitimler de 4 Mart itibarıyla başladı. 

19 Mayıs Gençlik Merkezi ve 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde düzenlenen eğitimler arasında; yaratıcı yazarlık, İngilizce konuşma (intermediate), gitar, bağlama, tango, Almanca A1, İngilizce A1, işaret dili, fitness, pilates, hit cardio, zumba, wing tzun, salsa, bachata, American English Advanced Master Class (C1-C2), İngilizce konuşma (A1, A2, B1, B2), web yazılım, grafik tasarım, Rusça A1, resim, diksiyon, klasik gitar, nefes eğitimi gibi branşlar yer alıyor.

Eğitimler hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, 0 (222) 323 85 35 numaralı telefondan 19 Mayıs Gençlik Merkezi; 0 (222) 322 18 45 numaralı telefondan da 29 numaralı Ekim Gençlik Merkezi yetkililerine ulaşabilecek.

Kaynak: anka