“Duydunuz Mu?  Cumhurbaşkanından İmzaları Varmış!” “Duydunuz Mu?  Cumhurbaşkanından İmzaları Varmış!”

Hatay Samandağ’da bulunan Üniversite Kitap Cafe, Birleşmiş Eller Derneği iş birliği ile ülkenin dört bir yanından santranç sporcusunun katılacağı turnuvaya ev sahipliği yapacak.
Samandağ Üniversite Kitap Cafe ve Türkiye Satranç Federasyonu(TSF) Hatay Satranç İl Temsilciliğinin birlikte organize ettiği turnuva 20- 21 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Cumhuriyet Mah. Ahmet Yesevi Cad. Fuat Suphi Kimyon Apartmanı No: 22 / 1’ de bulunan Üniversite Kitap Cafe’ de düzenlenecek 2023- 2024 vizeli, TSF lisansına sahip 2017 ve öncesinde doğan sporcuların başvurabileceği turnuvaya 18.07.2024 saat 17:00’a kadar http://hatay.tsf.org.tr/ adresinden başvuru yapılabilecek.
Üniversite Kitap Cafe’nin ev sahipliği yapacağı ve Türkiye’nin her yerinden en yüksek reytingli sporcuların katılacağı turnuva 60 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek.
Üniversite Kitap Cafe kurucuları, Samandağ’da böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek “Depremden sonra ilçemizin yeniden ayağa kalkması için sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklerle adının duyurulmasını önemsiyoruz. 
Samandağ’da böyle bir turnuvanın ilçemizde yapılmasına önayak olduğumuz için de büyük bir mutluluk duyuyoruz. Özellikle ülkemizin dört bir yanından birçok sporcuyu konuk edeceğimiz bu organizasyonun Samandağ’a katkı sağlamasını diliyoruz. 20- 21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada yer alacak tüm sporcularımıza şimdiden başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandılar.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları