İskenderun İHD: Darbelere de otoriterleşmeye de hayır! İskenderun İHD: Darbelere de otoriterleşmeye de hayır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda Bakan Yardımcılığı görevinden alınan Vedat Gürgen’in yerine Ömer Bulut getirildi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcılarının Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle belirlenmesinin hemen ardından; Bakan Murat Kurum tarafından afet bölgesi için yeni görevlendirmeler yapıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay’da devam eden yeniden inşa ve ihya çalışmalarının bir an önce tamamlanabilmesi ve bölgeye verilecek hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla Bakan yardımcısı Ömer Bulut’u görevlendirdi.
Bakan Kurum, depremden etkilenen illerde çalışmaların daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve yerinde incelenerek bir an önce tamamlanabilmesi amacıyla Bakan Yardımcıları Fatma Varank ve Ömer Bulut’u görevlendirdi.
Bu kapsamda, Hatay’ın yanısıra Adıyaman, Gaziantep, Adana, Kilis, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ illerindeki çalışmaları Bakan Yardımcısı Ömer Bulut; Malatya ve Kahramanmaraş’taki çalışmalar ise Bakan Yardımcısı Fatma Varank koordinesinde yürütülecek.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda Bakan Yardımcılığı görevinden alınan Vedat Gürgen’in yerine atanan Ömer Bulut, 2018 yılından beri TOKİ Başkanı olarak görev yapıyordu. 
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları