“Yaşam Alanlarında “Beton Santrali” İstemiyoruz” “Yaşam Alanlarında “Beton Santrali” İstemiyoruz”

İlçemizin genç avukatlarından Bilal Akdağ Cumhuriyet Halk Partisi Samandağ İlçe Gençlik Kolları Başkanlık seçiminde aday olduğunu açıkladı.
24 Ağustos 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimlerde aday olduğunu duyuran Av. Bilal Akdağ, CHP ailesi içinde yer almaktan büyük bir guru ve heyecan duyduğunu belirtti.
Av. Bilal Akdağ, adaylık açıklamasında CHP’ gençlik kolları üyelerine seslenerek adaylık duyurusunda “Ülkemizin ve İlçemizin Ulu Çınarı, Ata Mirasımız, Göz Bebeğimiz, Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi içerisinde yer almanın verdiği heyecan ve gururla herkesi en içten duygularımla selamlıyorum. 
İlçemizde 24 Ağustos günü yapılacak olan Partimizin İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na adaylığımı açıklamaktan büyük bir onur ve gurur duyuyorum.
Sevgili yol arkadaşlarım; 
Bilinmelidir ki Gençlerin enerjisi, kararlılığı ve dinamizmi, partimizin geleceğini şekillendirecek ve ilçemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak yegane güçtür. Bizler partimizin çağdaşlaşma adına ileriye dönük adımlarını hep birlikte kararlı ve emin adımlarla atacağız. İlçemizin gökyüzünde, Cumhuriyet Halk Partisi'nin şanlı rüzgarını yeniden estireceğiz. Bu rüzgar, sadece ilçemizde değil emin olun tüm ülkemizde esecektir. Kararlı ve örgütlü çalışmalarımız ülkemizi aydınlatacak ve ileriye taşıyacaktır. Cumhuriyetin ilkelerine, demokrasiye, laikliğe ve özgürlüğe olan bağlılığımızı her daim koruyacak, bu değerleri daha da yukarılara taşıyacağız.
Çünkü bizler! , Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz" sözlerinin üzerimize yüklediği o büyük sorumluluğun farkındayız. Bizler, sadece yarının liderleri değil, bugünün de etkin gücü olduğumuzu biliyoruz. Bu bilinç ve sorumlulukla; birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. İlçemizde yeniden bir umut ışığı yakacak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını en yükseklere dikeceğiz.
Bu çıktığım yolculukta, partimizin kararlı, ilerici gençlerini güzel yarınlara yürümek için göreve davet ediyorum. Hep birlikte, daha güçlü, daha aydınlık bir Samandağ için çalışacağız.
Teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.
BAŞKAN REYHANOĞULLARI, ADAY DEĞİL
CHP Samandağ İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını 1 Şubat 2020’den beri yürüten mevcut Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları yaştan dolayı aday olamayacak.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları