Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İstanbul’da ulusal ve uluslararası basın temsilcileri ile bir araya gelerek 4,5 yıllık görev süresi boyunca yaptığı ve yeni dönemde uygulayacağı hizmet ve projeler ile ilgili bilgi aktardı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İstanbul’da ulusal ve uluslararası basın temsilcileri ile bir araya geldi. Günel, NTV, Sözcü, Habertürk ve Karar Gazetesi temsilcileri ile bir araya gelerek Kuşadası’nın son 4,5 yılda geçirdiği değişim ve yeni turizm anlayışı doğrultusunda yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aktardı.

İstanbul’da yaptığı basın ziyaretleri ile ilgili konuşan Günel “Turizmin başkenti Kuşadamızın marka değerini yükseltme çalışmalarımız devam ediyor. Kentimizin tanıtımı için her zaman bizlerle iş birliği içerisinde olan ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldim. Bu kapsamda NTV, Sözcü, Habertürk ve Karar Gazetesini ziyaret ettik. Değerli basın temsilcilerimize göreve geldiğimiz 2019 yılından bugüne kadar Kuşadası’nda yaptığımız çalışmaları anlatarak, kendileriyle önümüzdeki dönem gerçekleştireceğimiz projelerimizi paylaştım. Misafirperverlikleri ve ilgileri için tüm ulusal basın temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: anka