AÇKD: Yüz Yıllık Şelale, Taş Ocağına Kurban Edilemez AÇKD: Yüz Yıllık Şelale, Taş Ocağına Kurban Edilemez

Dosteli Eğitim ve Kültür Vakfı “Bir Defter, Bir Kalem” kampanyası çerçevesinde Hatay’da depremzede öğrencilere eğitim malzemeleri desteğinde bulundu.
6 Şubat depremlerinden bu yana deprem bölgesine destek olan Dosteli Eğitim Kültür Vakfı 8. kez geldikleri Hatay’ın Samandağ ve Defne ilçelerinde depremzede öğrencilere eğitim malzemeleri desteğinde bulundu.                            
Her yıl Dosteli Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Sakine Tükek ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından organize edilen “Bir Defter Bir Kalem” Kampanyası 2023-2024 eğitim öğretim dönemi başlangıcı dolayısıyla depremden zarar gören il, ilçe ve köylerde okuyan öğrencilere eğitim malzemeleri ve hediyeler verdi. 
Dosteli Vakfı Yönetici ve gönüllüleri; Samandağ’ da Seldiren ve Defne’ de Döverli Mahallelerinde  ilkokul ve orta okul öğrencilerine yeni eğitim öğretim yılı için pantolondan çoraba, kabandan ayakkabıya kadar hediyeler verdikleri öğrencilere, ayrıca çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. 
Vakıf yönetimi öğrencilerin yanı sıra Yardım ettikleri öğrencilerin okullarına da A4 kağıdı ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.
Dosteli Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sakine Tükek, deprem bölgesinde dağıtımların tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, bu güzel organizasyona katkı sağlayan tüm gönül dostlarına teşekkür ederek “ Bu sene ‘Bir Defter Bir Kalem’ kampanyamız çerçevesinde deprem bölgesindeki okullarda okuyan öğrencilerimize destek olduk. Deprem Bölgesindeki bütün dağıtımlarımızı tamamladık ve yola revan olduk İstanbul’a dönüyoruz. Bu dağıtımın sağlanması için bizlere destek olan Aras Turizm yöneticilerine ve bu kampanyanın gerçekleştirilebilmesine katkı sağlayan tüm gönül dostlarımıza ve vakfımızın yönetici ve üyelerine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları