Çocuklarda Mahremiyet  Eğitiminin Önemi Nedir ve Mahremiyet Eğitimi Nasıl Verilir? Çocuklarda Mahremiyet Eğitiminin Önemi Nedir ve Mahremiyet Eğitimi Nasıl Verilir?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Armağan Teköz, Almanya’nın Dortmund Belediyesinden kente gelen heyeti ağırladı.
Dortmund Belediyesi Uluslararası İlişkiler Müdürü Martin van der Pütten ve yöneticileri,  Çukurova e.V Dortmund Derneği ve Grenzenlose Warme STK temsilcilerinden oluşan heyet HBB Başkan Vekili Teköz, Genel Sekreter Hayrettin Güngör ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Mehmet Mursaloğlu tarafından ağırlandı.
Dortmund heyetinin ziyaretlerinden ve özellikle eğitim, sağlık ve temel ihtiyaçlar hususunda iş birliğinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Vekili Teköz, yapılan görüşmelerin ve planlanan projelerin sürdürülebilirliğini sağlamak istediklerini ifade etti. 
Teköz, yaşanan bu zorlu süreçte sergilemiş oldukları insani yaklaşım doğrultusunda Dortmund Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi arasındaki dostluk ilişkilerinin daha da ileriye taşınmasının amaçlandığını söyledi.
DORTMUND BELEDİYESİNDEN FİZİK TEDAVİ MERKEZİ DESTEĞİ
Dortmund Belediyesi Uluslararası İlişkiler Müdürü van der Pütten ikili iş birlikleri geliştirmek amacıyla 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen Hatay’da, deprem sonrası çok büyük bir ihtiyaç haline gelen Fizik Tedavi Merkezi inşası için destek olacaklarını kaydetti.
Pütten, bölgenin tekrar ayağa kalkması konusunda özellikle eğitim, sağlık ve temel ihtiyaçlar hususunda da destek olacaklarını vurguladı. 
    Foto-Haber:Nezahat Fırıncıoğulları

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları