Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, bir televizyon kanalının canlı yayınında Narin Güran cinayeti ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

“Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Yine Bildik Şekilde Başladı: Sorunlarla…” “Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Yine Bildik Şekilde Başladı: Sorunlarla…”

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Diyarbakır’da 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin ile ilgili katıldığı A Haber canlı yayınında tepkisini dile getirdi. Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, idam uygulamasının tartışılması gerektiğini belirterek "Bir insan olarak idam uygulamasını pedofili, istismar, çocuk katliamı gibi durumlarında destekliyorum" dedi. "ARTIK SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ" Ak Parti Hatay Milletvekili Yayman "İnanılmaz bir olay. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Narin'in cesedi ile birlikte artık bunu konuşmalıyız. Türkiye'de merhamet, vicdan, insanlık ve şefkat toprağa gömülmüştür. Burada çok profesyonel bir katil var. Herkesin bildiği bir sır var. Vicdanlar sınıfta kaldı." dedi. "İDAMI BİR İNSAN OLARAK DESTEKLİYORUM" Hatay Milletvekili Yayman, köylülerin olayı bilip susmasına da tepki gösterdi, "Orada küçük bir getto var. Bilip susuyorlar. Biri mutlaka konuşacaktı ve konuştu. İpin ucundan tutuldu. Gerisi gelecektir." ifadelerini kullandı. Toplum vicdanındaki öfkeye değinen Yayman, idam konusunda çarpıcı ifadeler kullandı. Yayman, "Bir milletvekili sıfatı ile değil bir insan olarak söylüyorum. Pedofili, çocuk katliamı, çocuk istismarı ve büyük suçlarda idamı savunuyorum. Toplum vicdanının rahatlaması gerekiyor." dedi.

Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı

Editör: Neslihan Sağaltıcı