Yerel

Belediye Başkan Aday Adayı Sağaltıcı Gazetemizi Ziyaret Etti

CHP’den Samandağ Belediye Başkan aday adayı olarak başvuru yapan İş insanı, hayırsever Doğan Sağaltıcı gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP’den Samandağ Belediye Başkan aday adayı olarak başvuru yapan İş insanı, hayırsever Doğan Sağaltıcı gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkan Aday Adayı Sağaltıcı, sohbet havasında gerçekleşen ziyaretinde Cemre Gazetesi imtiyaz Sahibi Yusuf Aslan ve gazetemiz emekçilerine aday adayı olma süreci ve Samandağ’da gerçekleştirmek istediği projelerden bahsetti.
Güçlü bir ekip çalışmasıyla yola çıktığını belirten Sağaltıcı, Samandağ’ın ihtiyacının ayakları yere basan projeler olduğunun altını çizdi. 
Hayal satmaktan uzak, halkın ihtiyacı olan yıllardır, bu güne kadar hala sorun olmaya devam eden Samandağ’ın sıkıntılarının giderilmesinin gerektiğini belirterek, özellikle yaşadığımız depremle birlikte artan sorunlara kalıcı çözümler üretmeyi amaçladığını vurguladı.
Aday Adayı Sağaltıcı, yapılacak projeleri bu işin ehli uzman kişilerle yapmayı planladığını ifade etti. Sağaltıcı, afaki ve hayal ürünü projelerle değil gerçekçi projelerle Samandağ’ın sorunlarını çözme hedefinde olduklarını söyledi.
Samandağ’da 21. yüzyılda konu bile olmaması gereken sorunların hala çözülmemiş olmasından dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu ifade eden Sağaltıcı, halka yalan söyleyerek siyaset yapmayacağını vurguladı. 
Samandağ’ın yol sorununa kalıcı çözüm üretmek istediğini bunun için de ilk projesinin Asfalt üretim tesisi kurmak olduğunu belirterek “Asfalt üretim tesisi kuracağız ve ana yollarımız başta olmak üzere, yollarımızı asfaltlayarak parke sök tak ihalelerini bitirme hedefindeyiz.
Samandağ’a park, dinlenme tesisi yapıyorsunuz, ama o paraka gidecek yolunuz yoksa bu ciddi bir sorundur.” dedi.
Sağaltıcı, Gazetemiz imtiyaz sahibi ve emekçilerine gösterdikleri alaka ve nazik ev sahiplikleri için teşekkür etti.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; CHP’den aday adayı olan Doğan Sağaltıcı’ya teşekkür etti ve başarılar diledi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı