Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Hatay’da Bir Dizi Açılış Gerçekleştirdi Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Hatay’da Bir Dizi Açılış Gerçekleştirdi

Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay’ın il dışında olması nedeniyle Belediye Başkan vekilliği görevini meclis üyesi Abdullah Aslan yürütüyor. 
Samandağ Belediye Başkanvekili Abdullah Aslan, yaptığı açıklamada, seçildikleri günden bu yana ilçedeki değişim rüzgarının aksamaması için büyük bir gayret sarf ettiklerini belirterek “Samandağ Belediye Başkanımız Sayın Emrah Karaçay öncülüğünde Belediyemiz durmadan çalışarak, hizmet üretiyor, halkın ihtiyaçlarına çözüm üretiyor. Biz de gerek meclis üyesi olarak gerekse başkanvekilliği gibi üstlendiğimiz çeşitli görevlerle bu sürece katkı sunuyoruz. Bu günlerde belediye başkanımız Sayın Emrah Karaçay belediye hizmetleriyle ilgili çeşitli temaslarda bunmak üzere il dışında olacak, bu süreçte Belediye başkanımızın yerine vekillik görevini yürüteceğim. Başkanımız bize layık gördüğü bu görevi hakkıyla yerine getirirken, onun öncülüğünde Samandağ’da başlattığımız değişim ve dönüşüme katkı sunacağız. 
Çağdaş, insan odaklı bir anlayışla başkanımız Sayın Emrah Karaçay’ın izlediği yolda hizmetlere devam edeceğiz. Samandağ’ımıza hizmet etmek benim için büyük bir onurdur. “ ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları