Eğitim-İş Hatay:  Eğitimde Tasarruf Olmaz Eğitim-İş Hatay: Eğitimde Tasarruf Olmaz

Güçlü Türkiye Partisi Başkanvekili ve Teşkilatlardan Sorumlu Başdanışmanı Rafet Çırak, yaptığı son açıklamada tarım sektörünün içinde bulunduğu duruma dikkat çekti. 
Çırak, Türkiye’de buğdayın kilogram fiyatının 7 TL olduğunu ancak ekmeğin fiyatının 10 TL’ye ulaştığını belirterek, hükümetin üreticiye gereken önemi vermediğini vurguladı.
Rafet Çırak: "Ülkemizde tarım sektörünün stratejik önemi göz ardı ediliyor. Buğday gibi temel bir ürünün fiyatı bu denli düşükken, ekmek fiyatlarının bu kadar yüksek olması kabul edilemez bir durumdur. 
Bu, üreticinin emeğinin karşılığını alamadığını ve tüketicinin de haksız bir şekilde yüksek fiyatlarla karşı karşıya bırakıldığını gösteriyor. İktidar, üreticiyi her defasında yok sayarak tarımı bitirmek için adeta çaba sarf ediyor. 
Güçlü Türkiye Partisi olarak, üreticilerimizin haklarını savunmak ve tarımı yeniden canlandırmak için kararlıyız. Tarım politikalarında köklü değişiklikler yaparak, hem üreticiyi hem de tüketiciyi koruyacak adımlar atacağız" ifadelerini kullandı. 
Haber:Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları