Samandağ Belediye Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi Samandağ Belediye Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Hatay/ Samandağ Adem Nural Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mesleki Eğitim(Çıraklık) öğrencisi İlknur Yüksek üniversiteye yerleşti.
Bu yıl gerçekleştirilen YKS sınavında başarı gösteren mesleki eğitim öğrencisi Yüksek,               
 açıklanan üniversite yerleştirme sonuçlarına göre Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Saç Bakım ve Güzellik Hizmetleri Bölümünü kazandı.
İLÇE MÜDÜRÜ YAŞAR, YÜKSEK’İ MAKAMINDA AĞIRLADI
Samandağ Adem Nural MTAL çıraklık eğitimi öğrencisi Yüksek,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar'ı makamında ziyaret etti. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar, üniversiteye yerleşme başarısı gösteren Yüksek’i tebrik ederek "Bakanlığımızın Meslek Liselerine yönelik Eğitim Vizyonu ve Maarif Modeli sistemi kapsamında mesleki ve teknik eğitim alanında yapılan yeniliklerin meyvelerini vermeye başladı. Bundan sonra Mesleki Eğitim öğrencilerinin ustalık belgesinin yanında lise diploması da alabilecekler ve üniversite hayallerini gerçekleştirebilecekler." dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar, konuşmasının devamında gelecek Eğitim ve Öğretim Yılı için bu konuda daha kapsamlı çalışmalar yapacaklarını da ifade etti.
 İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar,  bu başarıda payı olan okul idaresi ve öğretmenlerini canı gönülden tebrik ettiğini sözlerine ekledi.
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları