Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile Samandağ’a Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Mehmet Avcı adli tatil sonrası görevine başladı.                                   

Öntürk: Samandağ'ın Altyapı Meselesini Bitireceğiz Öntürk: Samandağ'ın Altyapı Meselesini Bitireceğiz

Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Avcı, göreve başlar başlamaz deprem soruşturmalarını en kısa zamanda sonuçlandırmayı planladıklarının sözünü verdi.
Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Avcı, ilçemizde Adalet Sarayının da çok yapımına başlanacağının da müjdesini verdi.
Avcı, yaptığı açıklamada “Adli tatil dönüşü görevimize başlamış bulunmaktayız, öncelikle 06 Şubat depremlerinde vefat eden vatandaşlara Allahtan rahmet diler, acılı ailelerine baş sağlığı dileklerimi iletirim. deprem neticesinde vatandaşlarımızın ölümüne sebebiyet veren sorumlular hakkında yürüttüğümüz soruşturmaların etkin ve şeffaf bir şekilde işlemlerine devam ediyoruz, deprem soruşturmalarını en kısa zamanda sonuçlandırmayı planlıyoruz. İlçemiz yargı sınırları içerisinde gerçekleşen adli olaylara ilişkin olarak soruşturmaların etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla beş cumhuriyet savcımız ile birlikte mesai mefhumu olmadan gerekli hassasiyeti gösteriyoruz. Bu süreç içerisinde Samandağ ilçemize Adalet Bakanlığımız tarafından yapılması planlanan Adalet Sarayının çok yakın zamanda yapım işlemlerine başlanacak olup kısa süre içerisinde Samandağ halkımıza hizmet vermeye başlanacaktır.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları