Yerel

Cumhuriyet Başsavcısı Gülderen'e Veda

Ankara Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcısı olan Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen’e veda programı düzenlendi.

Ankara Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcısı olan Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Onurkan Gülderen’e veda programı düzenlendi. 
Veda programına Samandağ Kaymakamı Emre Dündar, Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay, Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları, Kurum Amirleri ile Samandağ Adliyesi Personeli ve davetliler katıldı. 
Programda veda konuşması yapan Başsavcı Gülderen " 2 yıl görev süresi sonunda Samandağ'dan ve sizlerden ayrılma vakti geldi, görev süresi boyunca daha iyi ve kaliteli adli hizmet için çaba gösterdik, tabi bu süreçte depremi yaşadık, zor günleri var gücümüzle çalışarak işlerimizi devam ettirmeye özen gösterdik, deprem soruşturmaları başta olmak üzere işlerimizi belirli bir noktaya getirdik, bilindiği üzere depremde ağır hasar alan ve yıkılan adliye binasını yeni adreste kısa sürede faaliyete aldık, yeni adliye binasının yapım aşamasına en kısa sürede geçilecek, zemin etütleri projelendirme çalışmalarını Adalet Bakanlığımız koordinesinde tamamladık, lojman yapım çalışmalarını projelendirme aşamasında program dahilinde devam ediyor. Böylesi dolu dolu bir iki yıl geçirdik, görev süremizin sonuna geldik, bizden sonra görevi devralacak meslektaşımıza, tayini çıkan Hakim meslektaşlarımıza ve görev başında devam eden arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin. Samandağ Ailesi olarak sizleri unutmayacağım. Teşekkür ederim"
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı