Bakan Göktaş: Hatay’a  27 Milyarlık Yatırım Sağladık Bakan Göktaş: Hatay’a 27 Milyarlık Yatırım Sağladık

Hatay/Samandağ’da Ali Haydar Kimyonşan’a ait dünya lezzetlerinin yer aldığı menüsüyle müşterilerine farklı tatlar sunan Rebırth's Coffee görkemli bir törenle hizmete girdi.
İlçemiz Atatürk Mahallesi Hıdırbey Caddesi üzerinde bulunan Rebırth's Coffee’ nin açılış törenine Samandağ Belediye Başkan Vekili Adnan Eryılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, CHP Hatay İl Başkan Yardımcısı Burak Kimyonşan, TİP İlçe Başkanı Önder Tam, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, HBB ve Samandağ Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aydoğan, CHP İlçe Yöneticileri, Ak Parti İlçe Yöneticileri, Ak Parti Samandağ İlçe Eski Başkanı Semir Özdemir’in yanı sıra Samandağ İş ve Siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Kimyonşan’ın ailesi, yakınları, arkadaşları katıldı.
Rebırth's Coffee açılışında konuşan Samandağ Belediye Başkan Vekili Adnan Eryılmaz, hayırlı olmasını dileyerek genç girişimci Ali Haydar Kimyonşan’ı tebrik etti. Başkan Vekili Eryılmaz, konuşmasının devamında “Samandağ Belediyesi olarak başta gençler olmak üzere ilçemizde istihdam yaratan bu tür girişimleri memnuniyetle karşılıyoruz. Ve her zaman genç girişimcilerimizin de yanında olacağız.” dedi.
KİMYONŞAN: REBIRTH'S “YENİDEN DOĞUŞ” DEMEK
Rebırth's Coffee sahibi Ali Haydar Kimyonşan, açılışa katılan herkese hoş geldiniz dileklerinde bulunarak başladığı konuşmasında, işletmenin kuruluşunda kendisine destek olan başta ağabeyi Burak Kimyonşan olmak üzere aile üyelerine teşekkür etti. Kimyonşan, deneyimli kadrosu ile kaliteden ve hijyenden ödün vermeden hizmet etme amacında olduklarını belirterek “Antalya’ da okuduğum zamanlar kafamda ilk işletmemi Hatay’ da kurma fikri yoktu.  Fakat depremden sonra birbirimize daha fazla sahip çıkmamız gerektiğini düşündüm.  İlçemize bir katkım olsun istedim. Eğitimini de aldığım dünya mutfağının farklı lezzetlerin, Hatay halkıyla buluşturmak ve yeni istihdam alanı yaratarak ilçemize katkı sunmak istedim. Zaten kafenin ismi olan Rebırth's “Yeniden Doğuş” demek. Özellikle deprem sonrası birbirimize sahip çıkarak, herkese depremde yılmadığımızı ve yeniden doğacağımızı belirtmek için bu ismi seçtim. Biliyorum ki Samandağ halkı başka yerlere gitmeyecek ve gitmez o zaman biz de dünya lezzetlerini buraya getirelim istedik. Maddi ve manevi desteğinden dolayı başta ağabeyim Burak Kimyonşan olmak üzere aileme ve buraya gelerek bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Hepiniz yeniden hoş geldiniz.“ dedi.
“REBIRTH'S COFFEE FARKLI TATLAR DENEMEK İSTEYENLERİ BEKLİYOR”
Kentin merkezinde ama bir o kadar da sakin ağaçlar altında bir mekan olan Rebırth's Coffee’de Japon mutfağının vazgeçilmesi Sushi(suşi) çeşitleri başta olmak üzere, dünya mutfağından farklı tatlarla birlikte, sporcular ve spor yapanlara özel alternatiflerin bulunduğu menüsünde, ayrıca sıcak ve soğuk içecekleriyle de hizmet verecek. Kimyonşan, dünya mutfağında farklı tatlar denemek isteyen herkesi Rebırth's Coffee’ye davet etti.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları