Samandağ Halkı, Direnen Fernas Madencilerinin Sesi Oldu Samandağ Halkı, Direnen Fernas Madencilerinin Sesi Oldu

Hatay Voleybol Kadınlar takımı Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig’te karşılaştığı Urfa'nın Viranşehir Voleybol Kadınlar’ı 3-0 gibi net farkla yenmeyi başardı.
Pazar günü Saat 13.00’da Samandağ Spor Salonunda gerçekleşen maça protokol ve vatandaşların tribünleri doldurması dikkat çekti.
Sporcular sahaya “Kadına ve Çocuğa Dokunma” pankartıyla çıkarak şiddete karşı sessiz kalmadı.
Maçın genelinde üstünlüğünü kurmayı başaran Hatay Voleybol Kadın takımı maçı 3-0 kazandı.
Hatay Voleybol Spor Kulübü kurucusu Mehmet Bekmez galip gelen sporcularını kutlayarak maç ile ilgili yaptığı açıklamada “Hatay Voleybol Takımı Maçında ;Protokolümüzü şereflendiren Onyo Sümer Spor başkanı Sn. Selim Göbelek, Başkan Yrd. Sn. Onur Yoğurtcuoğlu, MHP Samandağ İlçe Başkanı Sn. Hikmet Külahlı, AFAD Hatay İl Müdürümüz Sn. Taner Bayındır, Samandağ Belediye Başkan Yrd. Sn. Umut Zubari ve Kıymetli Samandağ Belediye Başkanımız Sn. Emrah Karacay'a teşekkür ediyoruz.
Filenin Sultanlarından Anlamlı Pankart ;Şiddeti önlemek, farkındalık yaratmak ve insan onuruna yakışan bir toplum inşa etmek hepimizin sorumluluğudur. 
Bu nedenle sahaya “Kadına ve Çocuğa Dokunma” diyerek bir kez daha hatırlatıyoruz; Şiddetsiz bir dünyayı hep birlikte, sevgi ve anlayışla kurabiliriz. Şiddet karşısında sessiz kalmayalım, dayanışmayla adaleti ve huzuru büyütelim.
Tribünde bizleri yalnız bırakmayan tüm Samandağ ve Hataylı spor severelere teşekkür ediyoruz...” dedi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları