“Tüm kamuoyunu beton santraline karşı mücadeleye çağırıyoruz.” “Tüm kamuoyunu beton santraline karşı mücadeleye çağırıyoruz.”

Şef Gönül Beyaz yönetiminde çalışmalarını yürüten Ayhan Kara Vakfı Gülbahar Halk Korosu Samandağ Belediye Başkanı Emrah Karaçay’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen nezaket ziyaretinde Ayhan Kara Vakfı Gülbahar Halk Korosu Şefi Gönül Beyaz’a çoğunluğu kadınlardan oluşan bir grup koro üyesi eşlik etti.                     
Belediye Başkanı Emrah Karaçay’ın koro üyelerini makamında ağırladığı ziyaret sohbet havasında gerçekleşti.
Koronun kurucusu ve aynı zamanda şefi olan Gönül Beyaz, Başkan Karaçay’a kuruluşlarından bugüne yaptıkları çalışmalar ve özellikle deprem sonrası farklı şehirlerde gerçekleştirdikleri konserler hakkında bilgi verdi.
Belediye Başkanı Karaçay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Samandağ da yapılacak sanatsal çalışmaları önemsediklerini vurguladı. Başkan Karaçay, ayrıca Samandağ’ da yapılacak ve Samandağ’ın tanıtımına katkı sunacak tiyatro, müzik, sinema gibi etkinliklere önem verdiklerini sözlerine ekleyerek, ilerleyen zamanlarda bu tip sanatsal ve kültürel çalışmalar yürüten grupları Belediye olarak destekleyebilmek için çeşitli proje çalışmalarının da gündemlerinde olduğunu ifade etti.
Ziyaretin ardından Ayhan Kara Vakfı Gülbahar Halk Korosu Şefi Beyaz, yaptığı açıklamada “Gülbahar Halk Korosu olarak bugün Belediye Başkanımız Sayın Emrah Karaçay’a bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Kendimizi tanıtarak Gülbahar Halk korosunun amacını ve Samandağ’ına olan faydalarını ve tanıtımına katkılarını anlattık.” dedi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı 
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları