Hollanda Belediyeler Derneği Uluslararası İşbirliği Ajansı, Hatay’ın Samandağ ilçesinde yaptırmayı planladığı "Topluluk Merkezi" için duyuru yaptı.
Sözkonusu duyuruda şu ifadeler yer aldı: 'Hollanda Belediyeler Derneği Uluslararası İşbirliği Ajansı (VNG International B.V.) Hatay ilindeki müteahhitleri bilgilendirmek ister. Yaklaşık 4 hafta içinde, Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir Topluluk Merkezi inşa edecek müteahhiti seçmek amacıyla bir İhale İlanı yayımlanacaktır. Bu ihale, “Topluluk Merkezi Projesi” kapsamında gerçekleştirilecektir.
Toplam inşaat alanı 350-400 m² büyüklüğünde olacak bu Topluluk Merkezi için tahmini bütçe € 300.000,00 ile 350.000,00 arasında belirlenmiştir. Topluluk Merkezi'nin en geç Mart 2025 sonunda teslim edilmesi gerekmektedir.
Başvuru yapacak kuruluşlar için uygunluk kriterleri, seçim kriterleri, öngörülen bina hakkında temel bilgiler ve değerlendirme ile ödüllendirme süreci ile ilgili daha fazla bilgi, 2 Eylül civarında yayımlanacak İhale İlanı ile birlikte sağlanacaktır.
İletişim için: [email protected]'

Göz Bozukluklarının Tedavisinde Yeni Yaklaşımlar Göz Bozukluklarının Tedavisinde Yeni Yaklaşımlar

Haber Merkezi
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları