Samandağ Narin İçin Yürüdü:  “Narin İçin Adalet” Samandağ Narin İçin Yürüdü:  “Narin İçin Adalet”

Yaşadığımız deprem felaketinin üzerinden yaklaşık 9 ay geçmesine rağmen kayıplarını bulamayan depremzedeler yetkililerin bu duruma kulak tıkamasına isyan etti.
 Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınları Dayanışma Derneği yetkililere seslenerek "Ailelerin Feryadı Dinmiyor" serzenişinde bulundular. 
Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınları Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Kaban, konuyla ilgili açıklama yaparak kayıp yakınlarının serzenişlerini dile getirdi.
Kaban, yaptığı açıklamada "Aileler Kayıplarından gelecek bir haber umuduyla gece gündüz umut bekleyişi içerisindeler. Kayıp Yakınları; kapı kapı, sokak sokak yakınlarımı bulurum umuduyla İl, ilçe, köy demeden dolaşıyorlar. Yaşanılan bu acının tarifi olmaz. Yetkililerin bu duruma bir an önce el atmasını istiyoruz! Bu acının giderilmesi için 600 Milletvekilimizin Araştırma Komisyonu’nun kurulmasında mutabık kalmasının yapılacak araştırmalarda çözümler üreteceği Kanaat’ındayız. Her gün gözyaşı döken neneler, dedeler, anneler, babalar, ablalar, abiler ve çocuklar var. Ailelerimiz dayanılmaz acılar içindeler. Ailelerimiz Komisyonun kurulmasını ve yapılacak güç birliğiyle yakınlarına bir an önce hızlı bir şekilde kavuşturulmak istiyorlar. Dayanacak güçleri kalmadı, isyan aşamasına geldiler. 
Deprem Mağdurları ve Kayıp Yakınlarıyla Dayanışma Derneği olarak kayıp ailelerinin sesi olmak için bizler, tüm kayıplarımızın ve deprem mağdurların yanında olacağız ve her alanda mücadelemizi sürdüreceğiz. Sadece bu konuda yetkilerin sesimizi duymasını ve kayıp yakını ailelerin seslerine kulak verip isteklerini yerine getirmelerini istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Foto-Haber:Neslihan Sağaltıcı

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları