“Duydunuz Mu?  Cumhurbaşkanından İmzaları Varmış!” “Duydunuz Mu?  Cumhurbaşkanından İmzaları Varmış!”

Hatay Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar, yerel yönetim alanında faaliyet gösteren Hatay Kent Konseyi Başkanlığı seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
 6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrasında kentin yeniden ayağa kalkması ve kalkınması için elini taşın altına koyarak Hatay Kent Konseyi Başkanlığına adaylığını ilan eden Mehmet Ali Yapar, çalışmalarını başlattı. 
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında en fazla can kaybı ve en fazla yıkımın olduğu Hatay’da yerel yönetim alanında kurumsal olarak faaliyetlerini sürdüren Hatay Kent Konseyi’ne gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla dikkat çeken Hatay Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar seçim çalışmalarını kentte bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ile sürdürmeye devam ediyor. 
13 Eylül 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlerde kamu kurum ve kuruluşları ile STK’ların desteğini beklediğini belirten Hatay Kent Konseyi Başkan Adayı Mehmet Ali Yapar, “Kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, hesap sorma ve hesap verme, katılım ve yerinde yönetim ilkelerini ön planda tutarak çalışmalarını ortak akıl ile yapacağız. 
Tüm kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere Hatay Kent Konseyi’nde oy kullanacak tüm üyelerin desteğini bekliyorum.” dedi.
Foto-Haber: Nezahat Fırıncıoğulları 
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları