Yerel

Özgür Özel Hafta Sonu Hatay’da

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Merkez Yürütme Kurulu(MYK) üyeleri ile birlikte 6 – 7 Ekim 2024 tarihlerinde Hatay’da çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Merkez Yürütme Kurulu(MYK) üyeleri ile birlikte 6 – 7 Ekim 2024 tarihlerinde Hatay’da çeşitli ziyaretlerde bulunacak. 
6 Ekim Pazar günü Defne Sevgi Parkı’nda vatandaşlarla buluşacak olan Özel, 7 Ekim Pazartesi günü MYK toplantısını da Hatay’da gerçekleştirecek.
CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, Genel Başkan Özel’in ziyaretini, “Genel Başkanımız Özgür Özel, Hatay’a geliyor. Hatay’ın bir çaresi var, o da Cumhuriyet Halk Partisi. 6-7 Ekim tarihlerinde bizlere ses olmak için gelen Genel Başkanımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” mesajıyla duyurdu.
CHP MYK Toplantısının da Arsuz’da yapılacağını ifade eden Tiryaki, “MYK’nın Arsuz’da toplanması çok önemli. Çünkü Genel Başkanımızın, MYK’larla ilgili tüm Türkiye’yi gezme programı vardı. Bunun ilkini Hatay’da yapıyoruz” dedi.
Genel başkanın, hem partililerle bir araya geleceği, hem vatandaşlarla, hem de bölgedeki yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarıyla çeşitli temaslarda bulunacağı programı şöyle:
6 Ekim 2024, Pazar:
17:00 – Hatay İl Başkanlığı’na ziyaret
17:30 – Miting: Defne, Sevgi Parkı
7 Ekim 2024, Pazartesi:
10:00 – 13:30 – CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı
14:00 – Arsuz Belediyesi ziyareti
14:30 – CHP İskenderun İlçe Başkanlığı ziyareti
15:30 – Hatay STK ve Odalar ile toplantı: Antakya Organize Sanayi Toplantı Salonu
18:15 – Organize Sanayi’den Havaalanına hareket
Foto: Haber Merkezi- Haber: Nezahat Fırıncıoğulları