Samandağ SYKP’den Beton Santrali İle İlgili Açıklama Samandağ SYKP’den Beton Santrali İle İlgili Açıklama

Hatay/Samandağ’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla Hükümet Konağı önünde çelenk sunum töreni gerçekleştirildi.
Çelenk sunum törenine İlçe Kaymakamı Emre Dündar, Samandağ Belediye Başkan Vekili Umut Zubari, 
Cumhuriyet Başsavcı vekili, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Toysal, MHP İlçe Başkanı Hikmet Külahlı, CHP Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, CHP Gençlik Kolları Başkanı Bilal Akdağ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Refik Gümüşoğlu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nadir Açıkgöz, Terziler Odası Başkanı Ali Doğru, Ziraat Odası Başkanı Selim Kamacı, ADD Samandağ Şube Başkanı Atiye Sönmez Erdoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar, İlçe Sağlık Müdürü Fırat Yılmaz, Mahalle Muhtarları, Gaziler, Şehit Yakınları, Askeri Erkan, okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Hükümet Konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni; saygı durusu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.  J. Asb. Kd. Çvş. Mehmet Burak Uysal günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi. Çelenk Sunum Töreni öğrencilerin şiir okuması ile sona erdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programı İlçe Kaymakamı Sayın Emre Dündar ve Belediye Başkan Vekili Umut Zubari ile birlikte Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi. 
İlçe Kaymakamı Emre Dündar 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen kabulde, yaptığı konuşmasında “30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılını büyük bir onur ve sevinçle kutluyoruz. Bu zafer, Türk Milletinin birliğini ve bağımsızlığını tehdit eden her türlü tehlikeye karşı direnişinin bir sembolüdür. 
Bugün biz de tek Millet, tek Bayrak, tek Vatan, tek Devlet olarak bu vatanı daha ileri taşımak için tüm gücümüzle çalışmalıyız. Bu zafer, zorluklara ve haksızlıklara rağmen işgale boyun eğmeyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve milletimizin zaferidir. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum.” ifadelerine yer verdi. 
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları