Hatay MKÜ’de yapılan 100. Yıl Köyü Bugün Törenle Açılıyor Hatay MKÜ’de yapılan 100. Yıl Köyü Bugün Törenle Açılıyor

Samandağ Üniversite Kitap Cafe,  Birleşmiş Eller Derneği ve Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilciliğiyle birlikte organize ettiği yeni bir satranç turnuvası düzenleniyor.                
Samandağ’da yaşayan gençlerinin akademik, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle buluşturarak, onların daha başarılı ve mutlu yaşam sürmelerini hedefleyerek kurulan Üniversite Kitap Cafe 19- 20 Ekim tarihleri arasında yeni bir turnuvaya ev sahipliği yapacak.
İlki geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirilen “Üniversite Kitap Kafe Satranç Turnuvası”nın 2. si Samandağ’daki Ortaokul ve Liselerde Öğrenim gören sporcuların katılımıyla gerçekleştirilecek.
TURNUVAYA BAŞVURULAR BAŞLADI
Cumhuriyet Mah. Ahmet Yesevi Cad. Fuat Suphi Kimyon Apartmanı No: 22 / 1’ de bulunan Üniversite Kitap Cafe’de düzenlenecek sürpriz ödüllü turnuvaya Samandağ’ da eğitim gören Ortaokul ve Lise öğrencisi sporcular katılabilecek. Turnuvaya başvurular 17.10.2024 saat 17:00’ a kadar http://www.hatay.tsf.org.tr adresinden yapılabilecek.
 “Üniversite Kitap Cafe Satranç Turnuvası” İsviçre sistemi ile 6 tur şeklinde gerçekleştirilecek.
Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilciliği sitesinde de yer alan turnuva katılım ve başvuru koşullarıyla ilgili Üniversite Kitap Cafe tarafından verilen bilgide şu ifadelere yer verildi:
Turnuvaya, Gençlik İl/ İlçe Spor Müdürlüklerinden çıkarılmış TSF Lisansına sahip, 2024 - 202S yılı vizesi yapılmış, 2018 ve önceki yıllarda doğan, Samandağ ilçesinde Ortaokul ve Liselerde eğitim gören sporcular katılabilir. Turnuva öncesi sporcularımız öğrenci belgesini göstermek zorundadır. Sporcuların tek kategoride yarışacakları turnuvada kontenjan Maksimum ratingi en yüksek 60 sporcu ile sırlıdır. 19-20 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştireceğimiz sürpriz ödüllü turnuvamıza satranç sporcusu öğrencilerimizi bekliyoruz. 
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları