Beton santraliyle ilgili basın açıklamasında işçilere de seslendiler Beton santraliyle ilgili basın açıklamasında işçilere de seslendiler

NOW TV ve Türk Eğitim Vakfı işbirliği ile depremzede çocukların eğitimi için televizyonda canlı yayın gerçekleştirilecek.                    
NOW ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle düzenlenecek “Bir Destek, Bir Gelecek: Eğitime Devam Canlı Yayını”, 6 Şubat depremlerinden etkilenen çocukların eğitimlerine devam edebilmeleri için destek toplamak amacıyla düzenlenecek.
“Küçük Bir Yardım Dünyaları Değiştirebilir” sloganıyla duyurulan  ve moderatörlüğünü Halit Ergenç ve Ceyda Düvenci’nin üsteneceği program NOW TV’ de 4 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın istatistiklerine göre; Türkiye’de temel eğitim seviyesindeki her 5 öğrenciden 1’i, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden etkilenmiş ve çok sayıda öğrenci eğitim hayatlarına devam edememe riskiyle karşı karşıya kalmıştı. Eğitimlerine devam edebilmeleri için ise NOW ve TEV tarafından geçtiğimiz yıl “Eğitime Devam” burs fonu oluşturulmuş ve ilköğretim-lise seviyesindeki çocuklar için destek toplanmıştı.
“Bir Destek, Bir Gelecek: Eğitime Devam Canlı Yayını” ise “Eğitime Devam” sosyal sorumluluk projesinin devamı niteliğinde olup, depremden etkilenen çocuklara yönelik olarak eğitimin önemini bir kez daha gündeme taşıyacak.
“BİR ARAYA GELİYORUZ!”
NOW TV tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:
Başlatılan burs projesi ve gerçekleştirilecek olan yardım yayınıyla, depremlerden etkilenen; okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki yaklaşık 4 milyon*(MEB’in istatistiklerine göre) öğrencinin geleceğine umut ışığı olabilmek için, bu gerçeğin geniş kitlelere duyurulması amaçlanıyor.
Yayında; TEV Genel Müdürü Banu Taşkın, TEV’in depremden etkilenen öğrencilere yönelik hayata geçirdiği çalışmalardan bahsedecek, TEV bursiyerleri desteklerin hayatlarını nasıl değiştirdiğini paylaşırken, ekran başındaki izleyicilere ilham verecekler. Bunun yanı sıra, NOW’ın sevilen oyuncuları ile ülkemizin tanınmış yüzleri de yayına katılarak destek olacaklar.
Yayın boyunca izleyiciler, TEV’in aşağıdaki banka hesabına bağışta bulunabilecek ya da 6760’a EGİTİM yazıp, çocukların eğitimlerine katkıda bulunabilecekler. 
Siz de gelin; Çocukların eğitimlerini de, hayallerini de yarım bırakmayalım.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları