Bakan Göktaş: Hatay’a  27 Milyarlık Yatırım Sağladık Bakan Göktaş: Hatay’a 27 Milyarlık Yatırım Sağladık

Samandağ’da Atatürk, Cumhuriyet ve Yeşilada Mahallesinde yaşayan kadınlar beton santralinin yaratacağı sorunlarla ilgili halkı bilinçlendirmek adına bir araya geldi.
Samandağ Ekoloji Platformu’nun da desteğiyle, “Neden Samandağ’daki beton Santrali Taşınmalıdır?” sorusunun cevabının yer aldığı broşür hazırlayan kadınlar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla Cemre Gazetesini ziyaret etti.
Mahalleli kadınları temsilen, Samandağ Ekoloji Platformu üyesi Şair Yazar Meryem Fehime Oruç’ un da aralarında olduğu kadınlar gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan ile bir araya geldi.
Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Ekoloji Platformu Üyesi Oruç, nasıl bir araya geldiklerini anlattı ve kadınların yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oruç, bastırdıkları broşürü mahalleli kadınlarla birlikte dağıtarak sorunun ciddiyetine dikkat çekmeyi hedeflediklerini vurguladı.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yusuf Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek halkı ilgilendiren her soruna dün olduğu gibi bugün de duyarsız kalmayacaklarını belirterek, gazetecilerin görevlerinden biri de halkın ve haklının sesi olmak, bunu tüm kamuoyuna duyurmak olduğunu Cemre Gazetesi emekçileri olarak bunu da yerine getirebilmek için elimizden geleni yaptığımızı ifade etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Foto-Haber: Neslihan Sağaltıcı
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları