Bakan Göktaş: Hatay’a  27 Milyarlık Yatırım Sağladık Bakan Göktaş: Hatay’a 27 Milyarlık Yatırım Sağladık

Samandağ ve Arsuz ilçelerinde “Hatay’da Deprem Sonrası Yaşam” paneli gerçekleştirilecek.
Hatay’da deprem sonrası yaşanan sorunlar ve buna ilişkin çözüm önerilerinin konuşulacağı panelde konuşmacı olarak konusunda uzman birçok değerli isim yer alıyor.             
Samandağ‘da gerçekleştirilecek panel 27 Ağustos Salı günü saat 17.00’ de Samandağ Belediyesi toplantı salonunda düzenlenecek.
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Eryılmaz’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek panele; “Hatay’ın Kültür ve Sanat Potasinyelinin Kamucu Değerlendirmesi” konusunda Eğitimci Müslüm Kabadayı, “Hatay’ın Kentsel İyilik Halini Etkileyen Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konusunda  Dr. Demet Parlar, “Hatay’ın Turizm Potansiyeli Nasıl Değerlendirilir” konusunda Turizmci, İstanbul Hatay Dayanışma Derneği Başkanı F. Semir Abacı, “Bölgemizdeki Yaşam Tarzının Kalp Sağlığına Etkileri” konusunda Prof. Dr. Ufuk Eryılmaz, “Plastiklerin Çevre ve İnsan Sağlığına Etkileri, Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konusunda Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, “Hayvanların İnsan Sağlığına Etkisi ve Sokak Hayvanları Sorunu” konusunda Veteriner Hekim Mehmet Eryılmaz konuşmacı olarak yer alacak.
Arsuz’da 28 Ağustos Çarşamba günü saat 15.00’ da Arsuz Belediyesi ile Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği’nin ortak katkılarıyla gerçekleştirilecek.
Arsuz Belediyesi Nikah Salonun’ da gerçekleştirilecek panele Müslüm Kabadayı, Fahir Semir Abacı, Prof. Dr. Ufuk Eryılmaz ve Mehmet Eryılmaz’ ın yanı sıra konuşmacı olarak "Kent ve Hafıza" konusuyla Eğitimci-Yazar Recep Yıldırım katılacak. Panelin moderatörlüğünü ise Prof. Dr. İskender Sayek üstlenecek.
Haber: Nezahat Fırıncıoğulları
 

Editör: Nezahat Fırıncıoğulları